djdefo

defo-logo

Wedding

DJ DEFO

defo

Сватба с DJ Defo

Всяка сватба трябва да е уникална и единствена и аз ще Ви помогна тя да е такава. От изключително значение е да има една предварителна и не обвързваща среща, за да мога да се запозная с вашите очаквания относно предстоящото събитие. Ценя индивидуалният подход към всеки мой клиент и съобразявам протичането на програмата, ритуалите и другите моменти от събитието с Вашите изисквания и желания. Ще видите как сватбеният ден се превръща в един от най-специалните моменти, на който можете да се наслаждавате от началото до края.

Сватби
DJ-Defo
Караоке

Допълнителни услуги

Озвучаване на изнесен ритуал

Водещият на събитието работи със страст и артистичност. Това са  фактори, съпътстващи работата на DJ-я и на артиста като цяло.

Осигурете си невероятна емоция и изживяване за своя ритуал. Представете си го на живописно място с красива декорация и стилно провеждане. Искате да организирате една нестандартна, но красива и емоционална церемония в градината, ресторанта, на брега на морето или в планината. Магията и усещането ще Ви завладеят до краен предел.

Ефектно осветление

Подчертаващото ефектно осветление ще допринесе за искрящата обстановка на вашата сватба. Прекрасен детайл, който ще направи празника Ви уникален.

Тежък дим

Тежък дим за сватба – това е най-красивата гъста мъгла, която се простира по пода, обгръщаща с любов младото семейство, което позволява да се направят незабравими кадри. Студените фонтани ще озарят вашият празник и ще го направят запомнящ се, което ще остави незабравим спомен. Младоженците ще се радват на вълнуваща и романтична атмосфера, която предава невероятното усещане по време на първия сватбен танц.

Karaoke

Караоке за сватба – един нетрадиционен начини да се забавляват гостите по време на неформалната част на сватбата. Оживейте я с караоке. Забавлявайте гостите си и ги накарайте да изведат артиста вътре в тях. С микрофон и малко музика никой не може да устои да изпее една от любимите си песни.

en_US