djdefo

defo-logo

Сватбен DJ, София, Сватбен DJ град София, DJ Defo, DJ.

Организирайте си перфектният празник със сватбен DJ Defo. Организацията за Вашето сватбено и парти събитие е гарантирано в най-добрите ръце на сватбен DJ Defo. Вашите партита ще останат незабравими. Използвайте офертите за детски партита които предлагаме, заедно с детски парти центровете за град София. Можем да Ви помогнем в избора на сватбена рокля, пръстени и аксесоари за Вашето събитие заедно с нашите партньори. Предлагаме и  автомобили под наем, с които да се появите блестящо за вашето събитие в град софия, било то за абитуриетснки бал или сватба. Доверието към мен ще бъде оправдано, Аз съм DJ Defo и заедно с вас ще напшравим вашето фирмено парти, сватба, детско парти, абитуриетски бал, годишнина или друг повод по ваш вкус! Може да ми се доверите на професионализма с които озарявам години наред дансингите по заведенията в град София. Аз Съм DJ Defo, обслужвам интересите за град София като сватбен дисководещ, Доверието ви към мен ще бъде на 100% оправдано. Топ офертите за сватбите са тук при мен, какво още чакате, възползвайте се сега. Пръстени, Автомобили, Дисководещ, парти, сватба, софия, дисководещ софия, DJ софия. наемете ме сега – DJ Defo!

СВАТБИ С

DJ DEFO

defo

Сватба с DJ Defo

Всяка сватба е уникална, доверете ми се, за да я направим и незабравима. Винаги подхождам индивидуално към всеки клиент, съобразявам се с неговите изисквания и желания. Благодарение на своя дългогодишен опит, като DJ и дисководещ имам подкрепата на партньори в шоубизнеса. За организацията, можем да Ви предложим всичко от гост-изпълнители, фотографи, сватбени дрехи, луксозни лимузини до атмосферата на дадената локация. Доверете се на доказаният ми професионализъм, за да направим заедно Вашия сватбен ден, най-специалният момент, на който ще се наслаждавате от началото до края.

#image_title

Допълнителни услуги

Ефектно осветление

Подчертаващото ефектно осветление ще допринесе за искрящата обстановка на Вашата сватба. Прекрасен детайл, който ще направи празника Ви уникален. За перфектното осветлението е необходима подходяща локацията, ако имате затруднения с избора, ще Ви помогна чрез една неангажираща среща.

Студени фонтани

Студените фонтани ще озарят вашият празник и ще го направят запомнящ се, което ще остави незабравим спомен. Младоженците ще се радват на вълнуваща и романтична атмосфера, която предава невероятното усещане по време на първия сватбен танц.

Караоке

Караоке за сватба – един нетрадиционен начини да се забавляват гостите по време на неформалната част на сватбата. Оживейте я с караоке. Забавлявайте гостите си и ги накарайте да изведат артиста вътре в тях. С микрофон и малко музика никой не може да устои да изпее една от любимите си песни.

Тежък дим за първи танц

Най-желаният ефект за първи танц, поднасяне на торта, дори и хвърляне на жартиер. Предизвикват емоция, за която младоженците си мечтаят да изпитат. Придружен със студени фонтани допринася за сватба от приказките. Озарете празника си с комбинацията на тежък дим и студени фонтани.

bg_BG